Wil je blijven verdienen met het mijden van de spits? Ga dan naar www.filedier.nl en kijk welk aanbod het beste bij je past.

Wild! van de spits maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waarom meedoen?

Meedoen aan Wild! van de spits is niet alleen makkelijk verdienen, het is ook goed voor de doorstroming en het milieu. Wild! van de spits levert daarnaast iedereen tijd op. Tijd om te kunnen besteden aan veel leukere dingen dan in de file te staan. En het kan ook nog eens een gezond idee zijn om bijvoorbeeld de fiets te pakken naar je werk. 

Particulieren

Iedereen die aan de deelnamevoorwaarden voldoet en ten minste één auto (niet geschorst) bezit, kan meedoen aan Wild! van de spits. 

Werkgevers

Werkgevers kunnen hun medewerkers attenderen op Wild! van de spits. Iedereen die aan de voorwaarden voldoet, kan meedoen aan Wild! van de spits. Het maakt daarbij niet uit hoeveel medewerkers van een bedrijf zich aanmelden. Deelname staat vrij.

Leasemaatschappijen/
leaserijders

Door middel van camera’s registreren we ook de kentekens van leaseauto’s. Bestuurders van leaseauto’s en bedrijfsauto's mogen gewoon meedoen met Wild! van de spits. Mits zij voldoen aan de deelnamevoorwaarden uiteraard. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de knop op de homepage.

 

Wanneer kom ik in aanmerking?

Wild! van de spits is bedoeld voor automobilisten die regelmatig in de ochtendspits (06.00 - 09.00 uur) en/of de avondspits
(15.30 - 18.30 uur) rijden in de regio Rotterdam. Het gebied dat hier betrekking op heeft, bestaat uit de A4 (tussen N470 - Kethelplein en tussen Kethelplein - Benelux), A13 (tussen Delft Zuid - Kleinpolderplein), A15 (tussen Ridderkerk - N214), A16 (tussen Terbregseplein - Ridderkerk en tussen Zwijndrecht - Dordrecht), A20 (tussen Kleinpolderplein - Terbregseplein en tussen Terbregseplein - Gouwe), N57 (Harmsenbrug), N209 (tussen N471 - N472), N218 (Hartelbrug) en de Spijkenisserbrug.

 

 

 

Ook leaserijders en bestuurders van bedrijfsauto’s komen voor deelname in aanmerking. Je hoeft alleen bij het aanmeldingsformulier het kenteken op te geven van de (lease)auto waarmee je rijdt. Als je tijdens de meetperiode voldoende in het gebied bent gesignaleerd, ontvang je van ons een uitnodiging.

Wild! van de spits duurt van 30 mei 2016 tot en met 23 december 2016.


Wat moet ik als deelnemer doen (of juist niet)?

Je verdient een beloning als je met de auto de spits weet te mijden op werkdagen tussen 06.00 uur en 09.00 uur en/of tussen 15.30 uur en 18.30 uur. De beloning kan oplopen tot maximaal 120 euro per maand. Vertrek eerder of later, werk (deels) thuis, pak de fiets, carpool of reis met het openbaar vervoer.
 
Als je tijdens de ochtend- en/of avondspits met je auto in het gebied rijdt, waarderen we jouw saldo per keer dat we je signaleren af. Het onderliggend wegennet, inclusief de N-wegen en stadswegen, is ook onderdeel van het te mijden gebied. Je mag wel in de spits rijden, maar dan houd je steeds wat minder over. Onder nul kan je nooit komen te staan.
 
Laden...
laden
We halen nu uw gegevens op! Afhankelijk van het aantal kentekens kan dit enkele minuten in beslag nemen. Een ogenblik geduld a.u.b.