Wil je blijven verdienen met het mijden van de spits? Ga dan naar www.filedier.nl en kijk welk aanbod het beste bij je past.

Wild! van de spits maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren.

Nationaal Postregister

Voertuigeigenaren die benaderd worden voor het project, waarvan wij niet meteen een aanmelding ontvangen, kunnen wij binnen een periode van maximaal zes maanden nog een keer aanschrijven;

Indien je niet meer benaderd wilt worden voor spitsmijdingsprojecten, kun je dit aangeven bij het Nationale Postregister via www.postfilter.nl. Uitnodigingen voor dergelijke projecten vallen onder de categorie 'Auto en toebehoren'. Om je af te melden, moet je de volgende stappen volgen:

- Ga naar www.postfilter.nl en klik in de paragraaf 'Het Nationale Postregister' op de knop 'Regel het hier'. 

- Maak een account aan en vul je persoonlijke gegevens in.

- Selecteer in ieder geval de categorie 'Auto en toebehoren' als deelblokkade. 

- Voltooi je inschrijving door op 'opslaan' te klikken.

Houd er rekening mee dat het twee tot vier weken kan duren voor je inschrijving bij alle partijen is verwerkt. 

Wil je je alleen afmelden voor post van Wild! van de spits? Neem dan contact op met de servicedesk. Je gegevens worden vervolgens verwijderd. Het kan echter zijn dat je uitnodiging of herinnering al in verwerking is, waardoor het mogelijk is dat je deze toch nog van ons ontvangt. Je ontvangt voor dit project maximaal twee aanschijvingen.  

Je kunt contact opnemen met de servicedesk door een e-mail te sturen naar info@wildvandespits.nl, te chatten met ons of te bellen naar 076 - 762 01 50. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.00 uur.

Laden...
laden
We halen nu uw gegevens op! Afhankelijk van het aantal kentekens kan dit enkele minuten in beslag nemen. Een ogenblik geduld a.u.b.