Wil je blijven verdienen met het mijden van de spits? Ga dan naar www.filedier.nl en kijk welk aanbod het beste bij je past.

Wild! van de spits maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren.

Ben jij wild van de spits?

 

Wild! van de spits is gestopt. Bedankt voor je deelname! Je persoonlijke pagina is vanaf 31 januari 2017 niet meer bereikbaar. Wil je blijven verdienen met het mijden van de spits? Ga dan naar www.filedier.nl en kijk welk aanbod het beste bij je past.

Wild! van de spits was een spitsmijden-project in de Rotterdamse regio dat deelnemers beloonde voor het niet rijden tijdens de spits. De spitsrijder werd beloond als hij niet of minder in de spits gaat rijden. Deze beloning kon oplopen tot 120 euro per maand. 

Het traject

Wild! van de spits is gericht op de razend drukke regio Rotterdam. Sta jij hier regelmatig in de file? Dan kun je geld verdienen!

Oud-Wild! van de spitser?

Heb je al eerder meegedaan aan Wild! van de spits? Dan mag je dit jaar helaas niet meer meedoen. Bekijk hier de alternatieven.

Nieuws

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over Wild! van de spits.

Laden...
laden
We halen nu uw gegevens op! Afhankelijk van het aantal kentekens kan dit enkele minuten in beslag nemen. Een ogenblik geduld a.u.b.