Wild! van de spits maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren.

Ben jij wild van de spits?

 

Wegens succes verlengd: Wild! van de spits. Rijd je regelmatig in de spits in de regio Rotterdam? Doe dan mee aan Wild! van de spits. Als spitsrijder word je beloond als je niet of minder in de spits gaat rijden. Deze beloning kan oplopen tot maar liefst 120 euro per maand!

Wanneer je deelneemt aan Wild! van de spits, word je beloond voor elke keer dat je niet rijdt in de ochtend- en/of avondspits in de regio Rotterdam. Dat kan op verschillende manieren: door te carpoolen, met het openbaar vervoer te reizen, (deels) thuis te werken, de fiets te pakken of eerder of later te vertrekken. Veel automobilisten gingen jou al voor. Doe je ook mee?

 

Heb je al een keer meegedaan aan Wild! van de spits?

Dan kun je helaas niet meer meedoen. Via Filedier vind je andere mogelijkheden om tijd en geld te besparen.

Het traject

Wild! van de spits is gericht op de razend drukke regio Rotterdam. Sta jij hier regelmatig in de file? Dan kun je geld verdienen!

Oud-Wild! van de spitser?

Heb je al eerder meegedaan aan Wild! van de spits? Dan mag je dit jaar helaas niet meer meedoen. Bekijk hier de alternatieven.

Nieuws

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over Wild! van de spits.

Laden...
laden
We halen nu uw gegevens op! Afhankelijk van het aantal kentekens kan dit enkele minuten in beslag nemen. Een ogenblik geduld a.u.b.