Wil je blijven verdienen met het mijden van de spits? Ga dan naar www.filedier.nl en kijk welk aanbod het beste bij je past.

Wild! van de spits maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren.

Hoe werkt het?

Wild! van de spits werkt heel simpel: mijd meer de ochtend- en/of avondspits dan voorafgaand aan je deelname en wordt beloond. Probeer dus zoveel mogelijk de spits te mijden. Dat kan vaak heel gemakkelijk. Denk aan (een deel van de dag) thuis werken, voor of na de spits reizen, de fiets, scooter of motor pakken, het OV gebruiken of meerijden met een collega.

Als je meedoet met Wild! van de spits, tonen we aan het begin van elke maand je persoonlijke bestedingstegoed. Dit bestedingstegoed is gebaseerd op het aantal keer dat je voor je deelname tijdens de ochtend- (06.00 - 09.00 uur) en/of avondspits (15.30 - 18.30 uur) op de vastgestelde beloningslocaties reed. Dit wordt gecombineerd met het aantal werkdagen in de maand.

Iedere keer dat wij je kenteken tijdens de spits in het te mijden gebied registreren, waarderen wij je saldo af. We kijken hierbij ook naar de overige kentekens in je huishouden. Het bedrag dat je aan het eind van de maand overhoudt, maken wij daarna over op je bankrekening.

 

Snel verdiend

Zelfs als het je lukt om maar een paar dagen per week je reisgedrag aan te passen, houd je nog altijd geld over aan Wild! van de spits. Een goede reden dus om mee te doen!

Alle informatie op je persoonlijke pagina

Zodra je bent ingelogd, heb je toegang tot je persoonlijke pagina. Hierop kun je je actuele bestedingstegoed en je referentieniveau zien. Ook kun je je persoonlijke gegevens hier aanpassen. Je persoonlijke pagina is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je beschikbaar. 

Naast de informatie op de website en je persoonlijke pagina, sturen we je regelmatig een nieuwsbrief toe met actuele informatie.

Privacy is goed geregeld. Vanzelfsprekend.

Je privacy is goed geregeld. Niet alleen sluit Wild! van de spits volledig aan op de wet- en regelgeving (zie: autoriteitpersoonsgegevens.nl), maar ook tijdens je deelname ben jij de enige - naast Wild! van de spits medewerkers die daartoe zijn geautoriseerd - die je persoonlijke gegevens in kan zien. We verstrekken je daarom ook een gebruikersnaam en wachtwoord. Zonder deze gegevens kun je nooit bij je persoonsgegevens. Zie hiervoor ook het privacy statement op deze website.

Laden...
laden
We halen nu uw gegevens op! Afhankelijk van het aantal kentekens kan dit enkele minuten in beslag nemen. Een ogenblik geduld a.u.b.