Wil je blijven verdienen met het mijden van de spits? Ga dan naar www.filedier.nl en kijk welk aanbod het beste bij je past.

Wild! van de spits maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren.

Het traject

Wild! van de spits is bedoeld voor automobilisten die regelmatig in de ochtendspits (06.00 - 09.00 uur) en/of de avondspits
(15.30 - 18.30 uur) in de regio Rotterdam rijden. Hierbij gaat het om de A4 (tussen N470 - Kethelplein en tussen Kethelplein - Benelux), A13 (tussen Delft Zuid - Kleinpolderplein), A15 (tussen Ridderkerk - N214), A16 (tussen Terbregseplein - Ridderkerk en tussen Zwijndrecht - Dordrecht), A20 (tussen Kleinpolderplein - Terbregseplein en tussen Terbregseplein - Gouwe), N57 (Harmsenbrug), N209 (tussen N471 - N472), N218 (Hartelbrug) en de Spijkenisserbrug.

Als je tijdens de ochtend- en/of avondspits met je auto in het onderstaande gebied rijdt, dan houd je van het saldo waar je iedere maand mee bent begonnen steeds iets minder over. Je mag natuurlijk wel in de regio in de spits rijden, maar dan wordt je beloning wel lager. Dit geldt voor alle kentekens in je huishouden. Dat is eerlijk omdat die kentekens ook worden meegeteld bij de bepaling van de hoogte van het saldo waar je iedere maand mee begint. Op je persoonlijke pagina kun je altijd je actuele saldo inzien.

Op onderstaand kaartje kun je zien welk gebied je moet mijden. Dat zijn alle hierboven genoemde wegen en het onderliggende wegennet waaronder ook de overige N-wegen en stadswegen vallen.

 

 

Laden...
laden
We halen nu uw gegevens op! Afhankelijk van het aantal kentekens kan dit enkele minuten in beslag nemen. Een ogenblik geduld a.u.b.