Wil je blijven verdienen met het mijden van de spits? Ga dan naar www.filedier.nl en kijk welk aanbod het beste bij je past.

Wild! van de spits maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren.

Geld verdienen aan de spits?

Even doorbijten misschien, maar wie veel mijdt, kan flink verdienen met Wild! van de spits. Het gebied dat betrekking heeft op de beloningsopbouw bestaat uit de A4 (tussen N470 - Kethelplein en tussen Kethelplein - Benelux), A13 (tussen Delft Zuid - Kleinpolderplein), A15 (tussen Ridderkerk - N214), A16 (tussen Terbregseplein - Ridderkerk en tussen Zwijndrecht - Dordrecht), A20 (tussen Kleinpolderplein - Terbregseplein en tussen Terbregseplein - Gouwe), N57 (Harmsenbrug), N209 (tussen N471 - N472), N218 (Hartelbrug) en de Spijkenisserbrug.

Om je beloning te behouden, mag je kenteken tijdens de spitstijden niet in het onderstaand gearceerde gebied gesignaleerd worden. Hierbij gaat het ook om het onderliggende wegennet, inclusief de N-wegen en stadswegen

 

 

 

Spitsmijden voor doorbijters!

Je kunt tot maximaal 120 euro per maand verdienen. De opbouw van je dagelijkse beloning wordt in de onderstaande tabel weergegeven.

 

Op een werkdag kun je maximaal twee spitsmijdingen realiseren per kenteken (één in de ochtend en één in de avond). Je tweede mijding heeft wel altijd een lagere beloning dan de eerste mijding.

Voor de eerste mijding ontvang je 3 euro en voor de tweede mijding van die dag 2,50 euro. Dit geldt voor de registraties uit de meetperiode. Maandelijks kan dit oplopen tot 120 euro per maand. Zeg nou zelf, dat zijn toch bedragen waarvoor je graag de file links laat liggen!

Laden...
laden
We halen nu uw gegevens op! Afhankelijk van het aantal kentekens kan dit enkele minuten in beslag nemen. Een ogenblik geduld a.u.b.